Intézményünk alkalmazkodva a jelenlegi járványügyi helyzethez, a korszerű telemedicina minden előnyének alkalmazásával elindította az online történő videó konzultációs felületét.

A videó konzultáció, a szolgáltatást igénybe vevő által, egy előre egyeztetett időpontban fog történni online. Időpontot call centerünk segítségével illetve weboldalukon elektronikus foglalási rendszerünkben online is azonnal foglalhat.

A videó konzultáció nem helyettesíti a személyes orvos-páciens találkozást, azonban szakorvosaink mindenkor törekednek arra, hogy a páciens által átadott orvosi adatok és információk által, az optimális, személyre szabott orvosi és diagnsztikus javaslatot meghozni. Ezért fontos, hogy a konzultáló orvos a lehető legtöbb háttérinformációt megkapja a konzultáció alatt és ezúton is kérjük, hogy minden korábbi releváns zárójelentését és korábbi képalkotó vizsgálati leleteit még a video konzultáció előtt az elektronikus felületre töltse fel. A konzultációt követően az Ön személyes adatai a felületről adatvédelmi okoból azonnal törlődnek, azonban az online konzultációt követően Ön emailben szakorvosi véleményt kap a konzulens szakorvostól.

Első konzultáció esetén, ajánljuk figyelmébe videó konzultációs szolgáltatásunkat.

Videó konzultáció esetén gyorsan, akár már holnap a legjobb tanácsokat kaphatja egy profi szakembertől, mindezt 25.000 Ft helyett, 20.000 Ft-os áron!

Akár már holnap beszélhet az orvossal, nem kell heteket várnia egy személyes konzultációra.

Konzultáció közben is feltöltheti egészségügyi dokumentumait.

Megspórolja az utazásra szánt idejét és pénzét.

Otthonról, biztonságosan konzultálhat szakorvosunkkal.

3+1 ok

Miért válassza Ön is a videó konzultációt?

Biztonság:

Számos doctor felhívta rá a figyelmet, hogy a korlátozások feloldásával a járvány nem szűnik meg, illetve nagy esély van rá, hogy a későbbiekben ismét erősödik. Ezért fontos, hogy továbbra is csak indokolt esetben látogassunk el egészségügyi intézményekbe. A videó konzultáció egy olyan biztonságos megoldás, amelynek használatával elkerülhető a személyes kontaktus, mégis megvalósítható az orvos-beteg kapcsolatfelvétel egy közvetlenebb formában, mint a hagyományos telefonbeszélgetés.

Kényelem:

A legtöbb ember kellemetlenül és kényelmetlenül érzi magát egy egészségügyi intézményben. Ha Ön otthonról indítotja a videóhívást, akkor nem kell feszélyezve éreznie magát egy klinikán ücsörögve és nem kell kitenni magukat az utazás és a várakozás okozta stressznek.

Időt spórol meg:

Az előre egyeztetett időpontban történő videó konzultációval nem kell időt pazarolnia az utazásra és a helyszíni várakozásra. A megbeszélt időpontban, a szükségesnek ítélt ideig áll rendelkezésére a választott orvos, hogy megtakarítsa Önnek az egyik legértékesebb dolgot: az időt.

Költséghatékony:

A videó konzultáció során nem kell utazásra és parkolásra költenünk vagy elbukni a szabadnapunkat munkahelyén. A szolgáltatás ára pedig alacsonyabb egy hagyományos magánrendelői konzultációénál, így ezzel is pénzt spórolhatunk meg. A videóhívás díja egyszerűen kiegyenlíthető bankkártyával online.

Videó konzultáció segíthet Önnek annak eldőntésében, hogy a CT vizsgálat a legoptimálisabb-e az Ön esetében, hogy natív vagy kontrasztos vizsgálatot célszerű végezni, melyik a legoptimálisabb CT protokoll valamint szakorvosaink elmagyarázzák Önnek, a vizsgálat előtti legfontosabb teendőit is, különös tekintettel a vizsgálat előtti előkészítésre, a gyógyszerek elhagyásának szükségességére illetve a vesefunkció ellenőrzésének fontosságára. Ezek a tényezők pontos ismerete a vizsgálat előtt sokszor kiemelkedően fontos lehet a megfelelő diagnosztikus hozam elérésében és a felesleges ismételt vizsgálatok és sugárterhelés elkerülésében. A vizsgálatot követően, miután megkapta a CT leletét, a video konzultáció segíthet Önnek abban, hogy szakorvosunk igény esetén részletesen elmagyarázza a CT leletben foglaltakat, különös tekintettel azok klinikai fontosságára és amennyiben szükséges javaslatot tesznek minden további diagnosztikus teendő tekintetében.

Emelett, amennyiben nincs beutalója és az Ön által tervezett CT vizsgálat orvosilag indokolt, szakorvosaink előzetes elektronikus beutalót is tudnak Önnek elektronikus formában készíteni, melyet intézetünkben a vizsgálat előtt papír alapon is véglegesítünk és archiválunk.